top of page

Het Amhaarse kinderboek is er!


En Néala gaat gelijk op reis!!! Donderdag 6 mei 2021 vliegen we samen van Brussel naar Addis Abeba! De binnenlandse vlucht is gisteren gecancelled omwille van 'ongeplande omstandigheden op de luchthaven' (volgens Ethiopian Airlines). Dus reizen we verder met de bus naar Arba Minch. Zo wennen we weer gelijk aan het Ethiopische leven waar tijd en hersenvolgorde wegvalt...


90 boeken voor deze reis geven een vegetale inkprint (eens iets anders dan een voetprint hihi) en hopelijk veel leesplezier in huisgezinnen, weeshuizen, een steinerschool,...


Het wordt thuiskomen!!! Jipieeee....


In mijn dagboek steekt alvast de Amhaarse tekst in ons schrift. Ik ga oefenen, oefenen, oefenen. Want ik wil zo graag voorlezen!


En van zodra ik de mogelijkheid heb, deel ik met jullie meer!


Fijne week !

Krista
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page