een onzichtbaar lijntje

9 februari 20

Suddenly my skipping rope girl was there again! I have known her for almost five years now. We jumped a lot together. She came to me today, turning her hands. This time the invisible line (jump rope) in her hands. She has never forgotten me. Together we immediately jumped into each other's hearts again. We said nothing, hugged like before and sighed deeply. Just close to her! She is a wonderfully silent presence! Thank you dear girl! En daar was plots mijn springtouwmeisje weer ! Ik ken haar al bijna vijf jaar nu. We hebben samen veel gesprongen.  Ze kwam vandaag draaiend met haar handen naar me toe.   Ditmaal het onzichtbare lijntje(springtouw) in haar handen.Ze is me nooit vergeten. We sprongen samen direct weer in elkanders hart. We zeiden niets, knuffelden net als vroeger en ze zuchtte diep. Even dicht bij haar! Ze is een heerlijke stille aanwezigheid! Dank je lieve meid!!!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven