Zoeken

Dorzé 3

19 september 2020Ik weet het nu wel zeker! Mijn brein heeft een bakje met bordenwissers!!!


Gisteren ben ik zeer actief geweest. Maar ik kan slechts 1 ding herinneren : de zingende vrouwen in de duisternis!


Deze energie werkt nog steeds door in mij! Heel mijn wezen werd aangesproken die nacht. Het zingen gebeurde totaal telepatisch. Elke vrouw haar klank werd gehoord en vervolgens bekrachtigd door de andere vrouwen. Nooit startten 2 vrouwen tergelijk met zingen en nooit was er een lege ruimte. Ieders natuurlijke ruimte wás in eenheid aanwezig ! Drie uren werd geweven door vrouwen. Gezeten buiten het dorp. Gewoon op wat rotsblokken op een schuine helling. Ik ben er zeker van, ze kunnen dit overal doen waar de natuur nog ademt ! Meer nog, ze zorgen ervoor dat de natuur vrij kan ademen! Ik begin steeds meer de aardse bronwerking te begrijpen hier...


Ze kwamen allemaal zonder enig licht met zich mee te brengen. Hun innerlijk licht scheen voldoende om zonder struikelen de helling op te lopen. Ik zat daar met natte voeten. Het was zwaar bewolkt dus aan maan en sterren had ik niets. Voor mij was het zelfs met zaklamp onmogelijk om de rivier droog over te steken en de helling op te klimmen zonder struikelen


Ze maakten er totaal geen punt van dat ik er aanvankelijk met zaklamp zat . Ze aanvaarden me zoals ik was. De zaklamp maakte het voor mij mogelijk om hun gezichtsexpressie en lichaam te volgen. Ze waren als een oneindig stromende bron! Je kon op hun gezichten lezen wanneer energie diep van binnen werd aangesproken. Je kon letterlijk zien wanneer diepe vreugde vanuit de buik opborrelde en zich vervolgens verspreiden over hun hele gezicht en dan hun hele lijf bevloeide! Pure levensenergie!


Het ontroerde me ontzettend diep! Ze genoten van elkaar en ik wist dat ze geen zaklamp nodig hadden om dit van elkaar te ervaren.


Ik maakte mezelf tenslotte ook vrij van zaklamp en opname via telefoon en ging er helemaal mee in. Mijn handen klapten automatisch op een ritme die bij mijn energie in dat moment paste en ik heb nog nooit zo krachtig mijn lijf ervaren. Alles verliep puur intuïtief. Ik kwam in een soort transitzone en kon me vrij bewegen naar verschillende velden.


Er bestaat echt, echt een hogere vorm van liefde ! Na sex (ultieme liefde?) zijn de meeste mensen moe en vallen in slaap. Deze vorm van liefde zindert nog dagen na en bouwt zich meer en meer op.


Ze zingen 9 nachten!!!


Negen nachten worden in de twaalf dorpen van Dorzé gezongen. Volgende vrijdag is het meskelfeest. Dan wordt er een metershoog takkenstapel opgebouwd door mannen . Zoals ik het nu ervaar, zal zich dat moment een vereniging plaatsvinden van het innerlijke vrouwelijke licht met het mannelijke aardse vuur.


In vele delen van Ethiopia gaat men in mijn gevoel veel meer naar een hybride invulling van meskel (=het kruis).


Het valt me op dat het ortodoxe geloof hier totaal anders beleefd wordt dan in het noorden van Ethiopia.In Noord-Ethiopia heb ik zeer veel vraagtekens bij de zeer hoge besmettingen door indoctrinerende priesters. Het is te vergelijken met onze coronastatestieken... daar kan je ook veel vraagtekens bij maken!

Het is opvallend dat ik de voorbije dagen hier geen enkele priester heb gezien. De mensen nemen hier hun leven veel meer in eigen hand. Het stelt me gerust!
1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven